PRODUSE   |  ANTENE FARA ABONAMENT  |  MONTAJ SUPORTI TV |  INSTALARI ANTENE SATELIT  |  FREE SAT  |  CONTACT 

LNB-uri
KITURI RECEPTIE PRIN SATELIT CAMPING CAMION RULOTA
KIT RECEPTIE TELEVIZIUNE TERESTA CU PROGRAME ROMANESTI
KITURI MOBILE AUTOMATE MOTORIZATE CU CAUTARE AUTOMATA
KITURI RECEPTIE PRIN SATELIT CU MAI MULTE LNB
DEZINSTALARI REPOZITIONARI ANTENE SATELIT
LISTA SATELITILOR RECEPTIONATI IN ROMANIA
INTREBARI FRECVENTE
GHID GENERAL PENTRU INSTALAREA UNEI ANTENE SATELIT
DESPRE CARD SHARING NOTIUNI DE BAZA
ZONE IN CARE OFERIM SERVICII

Despre Cardsharing -Notiuni de baza,ce este si la ce foloseste !

Observatii.Site-ul nostru nu incurajeaza in nici un fel vizionarea fara subscriptie legala a pachetelor de programe TV !!! Este ilegal sa vizionati canalele ce trebuiesc platite fara sa achizitionati un abonament la DTH-ul respectiv!Aceste informatii sunt furnizate numai cu scop informațional.Va recomandam sa va procurati un abonament!

Cardsharing.Acest cuvant provine din imbinarea a doua cuvinte : "CARD"(card) si "SHARING"(a distribui, a imparti) ... cu alte cuvinte ... acces comun a mai multor utilizatori la un card original. In limbaj satelitar acest proces se numeste "SHARE" si care ne ofera posibilitate de a viziona oricare pachet de programe TV pentru care exista card original. Ca exemplu de pachetele ce pot fi: Viasat, Premier, Cifra+, si alte pachete. Nu e posibil procesul de share doar pentru programele care se deschid, numai prin chip.

Scopul cardsarig-ului

Vizionarea a cat mai multor programe TV pentru un pret simbolic sau chiar gratis

Necesar

Conexiune cat mai buna la Internet – deoarece suntem conectati permanent la internet atata timp cat vizionam un program TV,receptor cu functie de “cardharing”. Placile DVB au fara exceptie acesta functie, pricepere … deoarece necesita configurari. Aceste configurari la unele receptoare sunt simple, iar la altele sunt destul de complicate …

Principiul procesului

Acest proces nu are nimic comun cu spargerea de key. Keyle nu se cauta, nu se baga si nu se transmit nicaieri. Keyle se gasesc pe cardul original. La fiecare 10 secunde receptorul preia de pe flux si transmite cardului un cuvant codat (CW), cardul dupa un algoritm stabilit il decodeaza (rezulta DW) si il trimite inapoi la receptor. Aceasta legatura ( CW – DW ) se suprapune fluxului si deschide imaginea pe 10 secunde. Cardurile originale, pur si simplu, nu inteleg cui decodeaza CW, dar nici nu le intreaba nimeni si de aceea in ultimii 7 ani nici un provider nu a inventat vreo metoda efectiva de lupta cu acest proces.

Exista el de demult, inca de pe timpul primelor D-box-uri. Cu cat mai accesibil si cu cat mai raspandit e Internetul, cu atat mai ieftin si accesibil devine insusi procesul. Se obtine un trafic de aproximativ 150 Kb ora, ceea ce nu creaza probleme nici in cazul unei legaturi GPRS, iar detinatorilor de ADSL sa cedeze un 20-30mb in schimbul a 300-600 chiar ca nu-i nici o problema.

De retinut si de inteles

Sharingul in sine e o activitate a celor saraci sau a celor bogati, sau a celor ce “nu-i pasa, dar nici nu vor sa plateasca mult” – adica, cand nu exista posibilitatea sau dorinta de a plati mult pentru ceea ce vrei sa vezi. Probleme vor exista multe , la provider-ul lui de internet, la provider-ul tau de internet, deci, aproape tot timpul si pe tot lantul de la dvs. pana la server. Asa ca moral trebuie sa fiti pregatiti ca nimeni nu va garanteaza posibilitatea de a viziona impecabil ceea ce doriti. Periodic veti avea mici blocari ( in cazul in care nu au ajuns la timp pachetele) sau mari pe perioade lungi cand nu veti putea apela acest proces ore sau chiar zile intregi. Si mai tineti minte ca totul are pretul sau ( in bani sau in timp pierdut). Nimeni nu va face (configura) asta in locul dvs. Veti fi nevoiti sa va descurcati singuri. Da, e adevarat, veti intelege apoi, ca nimic nu a fost asa de complicat.

PRODUSE  |  ANTENE FARA ABONAMENT  |  MONTAJ SUPORTI TV  |  INSTALARI ANTENE SATELIT  |  FREE SAT  |  CONTACT